You are here: Home » Fashion » Online schoenenwinkel OMODA

Online schoenenwinkel OMODA

geschreven door Constance

Een van mijn favoriete bezigheden, naast ‘echt’ winkelen, is online shoppen. Dat geldt niet alleen voor make-up, kleding of leuke cadeaus maar ook voor schoenen. (Het voordeel van online winkelen is dat je de deur niet uit hoeft bij slecht weer, en dat ook op zondagavond de winkels gewoon open zijn.)

Bij de (online) schoenenwinkel OMODA kan je terecht voor alle grote schoenenmerken, maar ook voor tassen en accessoires. Nu heeft OMODA zoveel verschillende merken (voor hem, haar en de kinderen) dat je in dmv. het keuze-menu precies kunt aangeven wat voor schoenen of laarzen je zoekt. Je kunt selecteren op kleur, model, maat en bij de laarzen ook op kuitmaat! En behalve de grote schoenenmerken heeft OMODA ook hun eigen merk en ik heb een geweldige bootie gevonden.

Aangezien ikzelf geen heldin ben met het lopen op ultra hoge hakken, zeker in de winter met gladheid, sneeuw en ijzel, ben ik op zoek gegaan naar een paar stoere laarsjes met een sleehak en een goed profiel en ik heb ze gevonden! En omdat ik ook altijd last heb van koude voeten was het vachtje voor mij helemaal een pré. Het wachten is nu alleen nog op de postbode en dan kan ik ze lekker gaan dragen.

En ben je niet zo’n online shopper dan kan je ook bij een van de 13 OMODA winkels terecht.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com