You are here: Home » Accessoires » Jabra Cadeausets

Jabra Cadeausets

geschreven door Constance

Speciaal voor de december-cadeau-maand heeft Jabra een paar mooie cadeausets, de zgn. Special Value Packs.


Als 1e is er de Jabra EASYGO headset. Deze lichtgewicht headset heeft een helder geluid en door de automatische volumecontrole is een gesprek altijd goed te volgen. Ook is ie voorzien van Voice Guidance: je hoort een gesproken melding dat de batterij bijgeladen moet worden of als de verbinding met je telefoon wegvalt en je kunt de Jabra EASYGO zelfs met twee Bluetooth-apparaten tegelijk verbinden. Het Special Value Pack heeft als extra een gratis oplader voor in de auto.

Ik heb eergisteren een artikel geschreven over de Jabra SPORT-CORDED, en deze headset is speciaal bedoeld voor tijdens het sporten. En Jabra maakt het je nog makkelijker door in het Special Value Pack een armband tasje te doen zodat je je mobiele telefoon, smartphone of MP3 speler altijd veilig mee kunt nemen tijdens het trainen.

Speciaal voor handsfree bellen is er de speakerphone Jabra CRUISER2 en deze kan je bevestigen aan je zonneklep. De Jabra CRUISER2 maakt gebruik van de geavanceerde Multiuse technologie. Hierdoor kunnen tot twee Bluetooth systemen tegelijkertijd met de in-car speakerphone verbonden worden. Via de ingebouwde FM-transmitter kan de speakerphone MP3-muziekbestanden van de mobiele telefoon afspelen via de autoluidsprekers. De Jabra CRUISER2 heeft caller ID, Voice Guidance en twee strategisch geplaatste microfoons die omgevingsgeluid onderscheidt van stemgeluid waardoor de audiokwaliteit geoptimaliseerd wordt. De Noise-Blackout technologie filtert het omgevingsgeluid zonder de stemkwaliteit te beïnvloeden. En in het Special Value Pack zit behalve de Jabra CRUISER2, ook een handige beschermhoes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com