You are here: Home » Design meubels » Dutch Design Chair op de Woonbeurs

Dutch Design Chair op de Woonbeurs

geschreven door Constance

Woonbeurs 2011, genoeg plek om inspiratie op te doen voor een nieuwe blog op Wonen.Blogo…

En daar stonden ze, de krukjes van Dutch Design.

Krukje, nachtkastje of bijzettafeltje? De Dutch Design Chair (volledig in Nederland geproduceerd) is het allemaal. Door zijn unieke vormgeving en innovatieve constructie zijn de mogelijkheden van dit duurzame krukje (gemaakt van karton) eindeloos. De New York Times heeft de Chair zelfs uitgeroepen tot ‘standout creation’!

De Dutch Design Chair is gemaakt van karton en kan met gemak 200 kilo dragen. De krukjes zijn in 6 soorten te krijgen, t.w. boomstam, sloophout, stro, Holland, kiezels en wereld. De verkoopadviesprijs van de Dutch Design Chair is €19,95. Kijk voor meer informatie en de dealerlijst op www.dutchdesignchair.com

Ik ben helemaal verliefd! Zelfs de verpakking waar het krukje inzit, is leuk.

Marcella Vermeer, stylist van De InterieurTipgever Drenthe

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com