You are here: Home » Beauty » Scheercrème Lab Series

Scheercrème Lab Series

geschreven door testman
steel stoel

Testman kreeg de tube met scheercreme in handen van Lab series om te testen. Voor Testman is dat nostalgie, want Lab series is van Aramis en Aramis was de eerste aftershave van Testman. En na de klassieker Aramis, gebruikte Testman nog jaren Aramis 900. Ja, aan Aramis heeft Testman goede herinneringen.

Maar terug naar de Lab series Maximum Comfort Shave Cream . De scheercrème is zonder parfum, voor veel scheerders een belangrijk item. Wat zeggen de makers over de scheercrème?: “Rijke crèmeformule met Aloë en Cafeïne, die de baard zacht maakt en de huid voorbereidt op een gladde, comfortabele scheerbeurt.” Aloë kent Testman wel als ingrediënt in een scheercrème, maar Cafeïne is nieuw voor hem.

En is Testman tevreden over het resultaat? Jazeker, Testman heeft een wat zwaardere baard en de crème doet prima zijn werk. Het enige minpunt dat Testman kan noemen, is dat de crème niet zuinig in gebruik is maar juist uitnodigt tot dik aanbrengen. En ach, dat kun je ook een compliment noemen.

Wil je nog wat extra scheertips van de makers? Kijk dan op de website van Labseries.
En goed om te weten dat Lab series zowel produkten voor natscheerders heeft, als voor droogscheerders.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com