You are here: Home » Gadgets » Win: BlackBerry Torch 9860

Win: BlackBerry Torch 9860

geschreven door Constance

Gisteren hebben jullie al kunnen lezen dat BlackBerry 5 nieuwe Smartphones heeft geïntroduceerd en om dat vieren kan je fantastisch leuke prijs kunt winnen:  nl. avond uit, met 3 vrienden of vriendinnen, in Barcelona!

Maar ook shoppen.blogo.nl mag, namens BlackBerry, een prijs weggeven en wel een BlackBerry Torch 9860 (twv. euro 400,00)! Deze BlackBerry  heeft een geheel nieuw touchscreen en tevens het grootste scherm dat tot nu op een BlackBerry Smartphone te vinden was.

Wat moet je doen om deze BlackBerry Torch 9860 te winnen? Voor 24 oktober as., dien je de Facebook pagina van ladygadgets.blogo.nl te ‘liken’ en verder laat je shoppen.blogo.nl-Facebook pagina een leuke reactie achter. Als je al lid bent van de shoppen.blogo.nl fanpagina hoef je alleen maar je reactie achter te laten.

(Op de Shoppen.blogo.nl-Facebook pagina zie je aan de linkerkant, onderaan, het kopje ‘Sweepstakes’ staan. Als je hierop klikt, dan kan je hier je gegevens invullen en de fanpagina ‘liken’ en daarna laat je je reactie achter.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com