You are here: Home » Accessoires » Duracell Smartphone mobiele oplader

Duracell Smartphone mobiele oplader

geschreven door Constance

Een van de grootste irritaties van een Smartphone is toch wel dat de batterij zo snel leeg is. Ikzelf ga vaak op pad met mijn lader in mijn tas en zorg dan ook nog dat ik een extra telefoon bij me heb.

Speciaal hiervoor komt Duracell met ‘portable power’ en deze zijn ontwikkeld op basis van het verbruikvermogen van medium en heavy smartphone users. De laders bieden mobiele telefoons extra energie, dmv. een universele mini-USB kabel. De lader is geschikt voor alle Micro- en Mini-USB gevoede smartphones, iPods en iPhones (maar niet voor iPads). De Duracell opladers hebben (afhankelijk van het 3-uurs of 5- uurs model) de capaciteit van 1150 mAh of 1800 mAh en zorgen voor 3 uur of 5 uur extra gesprekstijd. Het 5-uurs model kan 2 toestellen tegelijk draadloos opladen en dat kan ook via het stopcontact (dit model is perfect voor heavy Smartphone users). Vanaf november as. (dus op tijd voor de Sint en de Kerstman) liggen ze in de winkel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com