You are here: Home » Gadgets » Nieuwe modellen BlackBerry

Nieuwe modellen BlackBerry

geschreven door Constance

Blackberry lanceert 5 nieuwe BlackBerry smartphones met het nieuwe BlackBerry 7 besturingssysteem. Het gaat om 2 BlackBerry Bold en 3 BlackBerry Torch modellen.

De nieuwe BlackBerry Bold 9900 en 9930 zijn de dunste BlackBerry smartphones ooit en beschikken elk over een groot toetsenbord en een aanraakscherm. De nieuwe BlackBerry Torch 9810-smartphone is een vervolg op de populaire BlackBerry Torch 9800 en combineert een groot aanraakscherm met een handig uitschuiftoetsenbord. De gestroomlijnde BlackBerry Torch 9850 en 9860 introduceren een volledig nieuw aanraakdesign en hebben het grootste beeldscherm dat ooit op een BlackBerry smartphone te vinden was. Het nieuwe besturingssysteem BlackBerry 7 zorgt er oa. voor dat je nog sneller kunt browsen, zoomen, pannen en gamen. Verder hebben de BlackBerry 7 smartphones ook een verbeterde versie van BBM (BlackBerry Messenger) en is ook de Social Feeds app uitgebreid.

En speciaal voor deze introductie wordt er een wedstrijd georganiseerd waarbij de winnaar een vlucht en een avondje uit in Barcelona, voor zichzelf en 3 vrienden of vriendinnen wint! En om kans te maken moet je hiervoor zoveel mogelijk QR codes scannen die op diverse plekken (zoals op op billboard en abri’s) gepubliceerd worden en als je dan als eerste 9860 punten bij elkaar hebt gescant mag je naar Barcelona.

Ook heb ik voor jullie alvast een QR-code voor 600 punten zodat je extra snel punten kunt scoren voor de reis naar Barcelona!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com