You are here: Home » Van alles wat » Spot de Stylist van De InterieurTipgever

Spot de Stylist van De InterieurTipgever

geschreven door Constance

Het woonseizoen 2011/2012 gaat in oktober van start. De Woonbeurs in Amsterdam trapt het woonseizoen af met nieuws en trends op interieurgebied. Naast veel nieuws is traditiegetrouw ook veel animo voor het interieuradvies op het adviesplein. De interieuradviseurs zijn daar dan ook in grote getale aanwezig. Maar wat als je niet naar de woonbeurs kan komen? Dan is het een idee om een interieuradviseur aan huis te laten komen. Want stylisten en binnenhuisarchitecten zijn onverminderd hot en daarop speelt De InterieurTipgever in door vijf uur gratis interieuradvies aan huis te geven met de actie: Spot de stylist.

Win gratis interieuradvies van De InterieurTipgever

Aan de start van het woonseizoen geeft De InterieurTipgever vijf uur interieuradvies weg met de actie ‘Spot de stylist’. De stylisten van De InterieurTipgever zullen zich de komende maanden op verschillende plekken in het land begeven. Dat kan zijn in een filiaal van Trendhopper, een woonmall, op straat of op een beurs. Als je een stylist ziet met een bodywarmer met het InterieurTipgever logo, en je eigen NAW-gegevens aan de betreffende stylist opgeeft, dan maak je kans op een uur gratis interieuradvies bij je thuis. Waar je ook woont in Nederland! In januari worden de vijf winnaars bekend gemaakt.

Vijf euro korting op advies

Iedereen die een InterieurTipgever stylist spot en zijn of haar NAW-gegevens opgeeft, krijgt een ansichtkaart van De InterieurTipgever. Die kaart geeft vijf euro korting op een uur interieur, kleur- of lichtadvies. De kaart kan worden opgestuurd, cadeau gedaan of kan de ‘spotter’ zelf houden.

Dus spot de stylist als je niet naar de woonbeurs kan komen, of vraag de kaart met €5,00 korting aan!

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com