You are here: Home » Fashion » Hippe luiertas!

Hippe luiertas!

geschreven door Constance

Waarom zijn de meeste luiertassen saai, lelijk en degelijk? Als kersverse mamma en pappa mag je er echt wel leuk en hip uitzien en dat geldt ook voor je luiertas!

Het Londense merk Storksak heeft dit begrepen en is gekomen met verschillende modellen voor hem en haar en wordt oa. verkocht bij Harrods in Londen, Saks in de USA, Isetan in Japan en David Jones in Autralie. Dit najaar is het merk eindelijk ook verkrijgbaar in Nederland! Angelina & Brad, Jessica Alba, Dannii Minogue, Liv Tyler en Matt Damon gingen je voor. De modieuze modellen zijn met liefde ontworpen en gemaakt van de allerbeste kwaliteit leer, nylon, satijn en canvas. De collectie bestaat uit chique schoudertassen, hippe hobo’s en stoere unisex messenger bags. Wat je neemt wat mee als je even op pad moet; Flesje? Check. Luiers? Check. Verschoningsmatje? Check. Speen? Check. En dan je eigen spullen nog. De tassen van Storksak zijn behalve mooi ook superhandig. De tassen hebben allerlei verrassende vakken en zit er in elke tas een opvouwbaar verschoningsmatje en een thermovak voor een flesje. Maar ook je laptop, iPad of Tablet en je mobieltje kan je kwijt. En met de losse ‘stroller clips’ hang je je Storksak aan de kinderwagen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com