You are here: Home » Beauty » Professionele make-up van MAKE-UP STUDIO

Professionele make-up van MAKE-UP STUDIO

geschreven door Constance

Volgende week ga ik naar een presentatie waarbij ik kennis ga maken met de producten van MAKE-UP STUDIO.

Dit, van oorsprong, Nederlandse merk is 25 jaar geleden ontwikkeld door een aantal Amsterdamse make-up artists en dit merk wordt dan ook door heel veel visagisten en celebs gebruikt. Maar een groot aantal producten zijn ook uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik. Dit komt oa. doordat de producten lang houden en de intensieve kleurpigmenten en deze lijn heeft de naam Select gekregen. Een andere topper is de Colour Proof serie en het bijzondere hiervan is dat de kleuren 18 uur lang houden.

Ik ben dan ook reuze benieuwd en geef jullie zsm. een update van mijn ervaringen met MAKE-UP STUDIO.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com