You are here: Home » Beauty » Personal shopper bij Maasmechelen Village

Personal shopper bij Maasmechelen Village

geschreven door Constance

Je hoeft echt geen BN-er of een Amerikaanse celebrity te zijn, om te gaan winkelen met een personal shopper. Bij Outletcentre Maasmechelen Village (net over de grens bij Maastricht) kan je kiezen voor een  sessie met Personal Stylist of een Personal Shopper.

De Personal Stylist geeft je een workshop van 1 uur waarbij je kleur- en stijladvies krijgt. Met de kleuranalyse krijg je te horen welke kleuren wel en niet voor jouw huidskleur geschikt zijn en bij de stylingstips leer je je kleding af te stemmen op je figuur en ga je aan de slag met het maken van combinaties. Daarna volgt er ook nog een make-up advies. Je kunt daarna gelijk gaan shoppen met een cadeaubon twv. euro 50,- en je krijgt ook nog een handige kleurenkaart mee.

De Personal Shopper geeft je een 1 uur kleur-, make-up en stijladvies (zie boven) en daarna ga je, samen, winkelen en krijg je advies over kleuren, pasvorm, stijl en de aanschaf van de juiste accessoires. Je krijgt een kleurenkaart en een cadeaubon twv. €200,-.

Bij meer dan 5 personen (bijv. als vrijgezellefeest of vriendinnenuitje) kan je een styling workshop boeken. Je leert alles over warme en koude kleuren, combinaties maken dmv. accessoires en je leert alles over figuurtypes en stijlen. En dat allemaal tijdens een lekker ontbijt en je krijgt ook een cadeubon twv. €25,-.

Verder zit er bij elk arrangement nog een welkomstpakket met daarin een Village Directory, Shop & Explore brochure en een VIP dagpas die extra korting van 10% korting geeft bovenop de outlet prijzen in 9 boetieks naar keuze (geldig van 1 februari – 5 juni en van 1 augustus – 5 december) of een VIP geschenk (van 6 december – 31 januari en van 6 juni – 31 juli).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com