You are here: Home » Accessoires » Gadget Test: HTC ChaCha

Gadget Test: HTC ChaCha

geschreven door Constance

In februari jl. heb ik jullie al attent gemaakt op de 2 speciale HTC Facebook telefoons, de HTC ChaCha en de HTC Salsa. (Lees het artikel hier nogmaals.)

Afgelopen vrijdag stond de postbode weer op de stoep met daarin de HTC ChaCha want ik mag dit toestel weer gaan testen. Het 1e wat me opviel toen ik het toestel uit de doos haalde was het feit dat ie eruit ziet als een Blackberry, want dit toestel heeft weer een QWERTY toetenbord. Maar de HTC ChaCha heeft natuurlijk wel het Android besturingsysteem, dus eigenlijk the best of both worlds: een ‘normaal’toetsenbord en Android. En je kunt het scherm dmv. aanraking bedienen.

En er zitten een groot aantal apps al geïnstalleerd op de HTC ChaCha, zoals Twitter, Gmail, Maps etc. maar wat de ChaCha bijzonder maakt is de spciale Facebook knop rechtsonder aan het toestel.

Verder heeft de ChaCha een 5.0 megapixel camera (zonder flits), Bluetooth 3.0 en het interne geheugen (512 Mb) is uit te breiden dmv. een microSD kaart.

De komende week gaat de ChaCha mee in mijn tas zodat ik haar/hem eens goed kan gaan testen, dus volgende week volgt er een uitgebreid verslag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com