You are here: Home » Gadgets » Fietsmand

Fietsmand

geschreven door Constance

Er komen steeds meer handige kratten, kistjes en manden die je voor (of zoals bij de HEMAnd) achterop je fiets kunt gebruiken. Nu heb ik zelf sinds kort de HEMAnd gekocht (die had ik vorig jaar al gespot toen ie in de prijzen was gevallen, maar nu is ie, eindelijk, te koop en hij is reuze handig.)

Toevallig ben ik gestuit op Mybasket, en dit is een (afneembaar) mandje dat je voorop je fiets, aan je stuur, kunt vastmaken. En hij is heel gemakkelijk los te maken, dus ideaal tijdens het boodschappen doen. Je gaat de supermarkt in, stopt je spullen in Mybasket, rekent af en je hangt hem gelijk aan je stuur. En door de handige en praktische vorm hoef je je koplamp niet te verplaatsen. En mocht je geen voordrager (of kratdrager) aan je stuur hebben, dan kan je nog steeds Mybasket gebruiken want je hebt er geen nodig. En Mybasket is er in verschillende kleuren en motieven.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com