You are here: Home » Beauty » Hippe leesbril

Hippe leesbril

geschreven door Constance

Ik draag zelf contactlenzen (afgewisseld met een bril) en sinds een jaar heb ik bifocale lenzen en glazen (maw. er zit een leesgedeelte ‘verstopt’ in mijn contactlenzen en brilmontuur) maar er zijn ook genoeg mensen die alleen een leesbril dragen.

Nu zijn de meeste leesbrillen vreselijk suf (vooral het model dat je voorop je neus zet) maar dat hoeft niet meer, als je de (zonne)leesbrillen van de nieuwe webshop Mijnleesbril.nl bekijkt. Je kunt kiezen uit verschillende (merk)monturen en de sterkte van de glazen. Verder heeft Mijleesbril.nl iets speciaals: je kunt zelf snel en gemakkelijk je oogsterkte meten en vaststellen, en nadat je je bril hebt besteld is ie de volgende (werk)dag al in huis.

Mijnleesbril.nl verkoopt merken zoals Ray-Ban, Porsche Design, Polaroid en Ralph Lauren en deze zijn met kant en klaar glas direct beschikbaar. Verder is er de make-up bril, speciaal voor vrouwen die dichtbij minder goed zien en bang zijn voor en te dikke laag oogschaduw of een scheef
eyelinerstreepje. Deze originele bril heeft één glas, dat van links naar rechts geschoven kan worden, zodat je altijd met één oog goed kan zien wat je doet. Makkelijk voor thuis, op reis of voor in je tas. Een ander compleet nieuw en tikje excentriek ontwerp is de lorgnet en face-a-mains van Filao Paris. Misschien niet de meest voor de handliggende leesbril, maar wel heel geschikt om mee te winkelen en als slim accessoire op een feest.

De prijzen op mijnleesbril.nl zijn altijd inclusief verzendkosten en variëren van €9,95 t/m €275,00. De leesbrillen zijn verkrijgbaar in de sterktes +1.0, +1,5, +2.0, +2,5 en in sommige gevallen +3.0. Alle (zonne)leesbrillen (voor mannen en vrouwen )zijn voorzien van glazen met identieke sterkte.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Tamara 22 oktober 2015 - 15:07

Vooral de make-up brillen zijn echt super handig! Heb ik zelf ook ervaring mee. Fijne en leuke brillen. Echte aanrader!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com