You are here: Home » Gadget nieuws » Belevenissen bij LivingSocial

Belevenissen bij LivingSocial

geschreven door Constance

Vandaag ben ik aanwezig geweest bij de Nederlandse lancering van LivingSocial.


LivingSocial is van oorsprong een Amerikaans concept en is al reuze populair in de VS en de UK. Vanaf vandaag kun je terecht in 3 grote Nederlandse steden (Rotterdam, Amsterdam en Den Haag) en eind van dit jaar zal LivingSocial in een groot aantal andere steden actief zijn. Bij LivingSocial ligt de nadruk voornamelijk op bijzondere, verrassende en uitdagende belevenissen en hierop krijg je minimaal 50% korting. Je kunt denken aan lekker 3-gangen diner in een hip en trendy restaurant, maar ook leuke weekendjes weg of een beautybehandeling.

Elke ochtend krijg je de deal van de dag gemaild en je kunt deze gelijk kopen. Dit kan je ook doen dmv. de app (iPhone en Android) en de deal blijft 24 uur beschikbaar. En met de ‘Me+3=Free’ mogelijkheid kan je, als lid, 3 vrienden de deal doorgeven en als zij besluiten ook de deal te kopen, dan is jouw deal gratis.

Ik mag binnenkort kennismaken met een LivingSocial deal, dus ik hou jullie op de hoogte.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com