You are here: Home » Accessoires » Nokia lanceert 2 nieuwe toestellen met Symbian Anna

Nokia lanceert 2 nieuwe toestellen met Symbian Anna

geschreven door Constance

Vanaf begin juli as. liggen er 2 nieuwe Nokia toestellen met Symbian Anna in de winkels. Het gaat om de Nokia E6 en de Nokia X7.


De Nokia E6 is een smartphone die een QWERTY-toetsenbord én touchscreen combineert en deze smartphone is voorzien van de nieuwste Symbian Anna-software en heeft ook een groot aantal nieuwe functies, zoals sneller browser en verbeterde Ovi-kaarten. De Nokia E6 is de opvolger van de Nokia E71 en Nokia E72 en biedt betere prestaties en een uitzonderlijk lange accuduur. Hij heeft een 8GB intern geheugen (uit te breiden tot 32GB dmv. een microSD kaart en heeft ie een 8 megapixelcamera met een dual LED-flits. Verder ziet ook het design er mooi uit, door de combinatie van glas en staal. De Nokia E6 is verkrijgbaar in zwart, wit en zilver.

Speciaal voor de entertainmentfans heeft Nokia de Smartphone X7 ontwikkeld en ook de Nokia X7 heeft Symbian Anna. De X7 heeft een 4 inch scherm en een aantal geïnstalleerde games zoals Asphalt 5 HD en Galaxy on Fire HD. De X7 is er in verschillende kleuren, zoals donker- en lichtmetaal, wit, zwart en zilver. Dankzij de Symbian Anna-update zijn webpagina’s sneller te openen en hebben de Ovi Kaarten een zoekfunctie, openbaarvervoerroutes en snelle toegang tot verschillende sociale netwerken. Het typen van tekst en e-mails is ook veel makkelijker met het verticale QWERTY-toetsenbord en het split-screen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com