You are here: Home » Accessoires » Vaderdag Tip: Vogel’s iPad RingO

Vaderdag Tip: Vogel’s iPad RingO

geschreven door Constance

Ik heb jullie al eerder attent gemaakt op het speciale iPad systeem van Vogel’s, de RingO.

Natuurlijk kan je alle verschillende ophangsystemen los kopen, maar er is nu een speciale RingO All-in-One Limited Edition Box te koop waarin behalve de Basecover voor de iPad ook de Carmount, de Wallmount, de Tablestand en een luxe draagzak zit.

Afgelopen week is Testman met deze complete set verrast en hij is echt super mooi en erg handig. Je kunt de Tablestand op 2 manieren gebruiken (verticaal en horizontaal), de Wallmount is speciaal voor bevestiging aan de muur en de Carmount kan je heel gemakkelijk aan de hoofdsteun van je autostoel vastmaken, waardoor de achterbankpassagiers een film kunnen bekijken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com