You are here: Home » Beauty » Test: NYC New York Color Cosmetics

Test: NYC New York Color Cosmetics

geschreven door Constance

Onderstaand artikel is geschreven door Testvrouw Astrid:


Een paar weken geleden ben ik gevraagd om als Testvrouw mee te werken aan een test voor de verschillende make-up producten van NYC Cosmetics. Het duurt even voordat je echt een goed beeld krijgt van deze producten,maar dat is me toch gelukt. Alles geprobeerd en natuurlijk is de 1 meer favoriet dan de ander, maar in het algemeen zat er geen product bij waarbij ik meteen zeer negatief over was. Hier even de producten met mijn bevindingen op een rij:

– NYC Show Time Volumizing Mascara: deze mascara maakt je wimpers erg vol en separeert goed.
– NYC Color Wheel Multi Face Powder: Deze poeder is een combinatie van allerlei verschillende tinten bij elkaar, en deze poeder geeft een geweldige gloed op je gezicht, echt heel erg mooi.
– NYC Liquid Lipshine: hier zitt een lekker smaakje aan, maar verdwijnt vrij snel weer van je lippen.
– NYC Smooth Proof 16hr Lip Stain: deze blijft echt heel erg lang zitten maar plakt wel heel erg. Het voordeel is wel dat je je lippen niet vaak hoeft bij te werken.
– NYC Skin Matching Foundation: deze make-up voelt zijdezacht aan, is prettig om aan te brengen en geeft een natuurlijk effect.
– NYC Smooth Skin Lquid Foundation: deze make-up wordt aangebracht met een sponsje , en dit eigenlijk nooit een van favorieten en ook bij deze foundation ligt er gelijk een ‘laag’ make-up op je gezicht,dat is jammer.

Conclusie: de producten NYC Cosmetics zijn prima, zeker als je je realiseert dat je de prijzen tussen de euro 1,99 en euro 4,99 liggen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com