You are here: Home » Schoenen & laarzen » Klompjes

Klompjes

geschreven door Constance

Ik ben al jarenlang een fan van klompjes (ook wel kleppertjes genoemd) en had tot vorig jaar, slechts, 2 paar Dr. Scholl slippers in mijn kast staan. Maar daar is nu verandering ingekomen. Het begon met de klompjeslaars van Ugg (en dit zijn ook de enige Ugg laarzen die ik heb, de rest vind ik gewoon spuuglelijk) en sinds vorige maand ben ik overstag gegaan met een paar Swedish Hasbeens klompjes.

Swedish Hasbeens zijn dit jaar een must, zeker nadat SJP erop gesignaleerd is, en er zijn heel verschillende modellen. Nu ben ik, om te wennen, gegaan voor de H&M loves Swedish Hasbeens Collectie, maar het blijft niet bij dit paar. Ik heb al wat andere modellen op  het oog, zoals het Slingback model of de hoge laars, want ze lopen echt super. Het leuke aan de Swedish Hasbeens is dat alle modellen met de hand worden gemaakt en er alleen duurzame materialen gebruikt worden. En de modellen zijn allemaal gebaseerd op de klompjes uit de jaren ’70 en ja, die heb ik ook nog gedragen. (Wat me wel opgevallen is dat je bent of een fan of je vindt ze spuuglelijk, of zoals mijn zus zei: ‘het lijken wel verpleegstersschoenen, wat afgrijselijk’)

Nu ben ik gaan speuren op internet en daar ben ik nog veel meer leuke klompjesmerken tegengekomen (en sommige ook wat goedkoper dan de Swedish Hashbeens) en dat zijn Clumpy’s (en dan vooral de Jan Jansen modellen), Unawata en Sanita. Dus binnenkort heb ik in mijn schoenenkast een aparte klompjesrek, ben ik bang  😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com