You are here: Home » Accessoires » Handige steun voor je iPad of Tablet

Handige steun voor je iPad of Tablet

geschreven door Constance

Gebruik je je iPad (of in mijn geval de Samsung Tab) niet alleen als je op de bank zit, maar ook als navigatiesysteem in de auto of als kookboek in de keuken?

Maar om je tablet tijdens het rijden vast te blijven houden is erg gevaarlijk en tijdens het koken reuze onhandig. Daarom heeft Vogel’s de RingO ontwikkeld en dat is een universeel bevestigingssysteem voor tablets. Het RingO systeem bestaat uit verschillende houders en je kunt hem op bijna elke oppervlakte vastmaken zodat je veilig kunt rijden.

Hoe werkt de RingO? Je klikt je iPad (1 of 2) in de houder en deze houder klik je weer in een andere steun. Je hebt de keuze uit een wandsteun, autosteun of een flexibele steun. Met een druk op de knop gaat ie los en met een snelle klik weer vast op de volgende steun.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com