You are here: Home » Fashion » Tassentic

Tassentic

geschreven door Constance

Ooit heb ik eens deze zin gelezen: ‘Een tas past altijd!’ en daar ben ik het volmondig mee eens. Je kunt nl. nooit genoeg tassen (en schoenen hebben), maar soms ben je op zoek naar 1 bepaald model of kleur en dan is dat, online, niet altijd even gemakkelijk.

Bij de online tassenwinkel Tassentic.com worden alleen de leukste tassenmerken uit binnen- en buitenland verkocht en dit zijn dan ook vaak merken die in Nederland nog niet bekend zijn en dan heb je dus wel een uniek en exclusief model. Zo verkoopt Tassentic.com Treasures, Mischa Barton, Ri2k en Nica. Treasures is een merk van eigen bodem met lederen tassen die lekker casual zijn. Mischa Barton, Ri2k en Nica zijn allemaal Britse merken maar hebben ieder duidelijk een eigen identiteit. De tassen van Mischa Barton zijn oa. vintage, terwijl de Nica tassen juist heel romantisch zijn en de Ri2k weer heel klassiek. Verder heeft Tassentic.com een handige zoekfunctie ontwikkeld waarbij je precies kunt aangeven wat voor je tas je zoekt, in welke prijsklasse en het materiaal van de tas, zo krijg je alleen die tassen te zien die aan jou wensen en eisen voldoet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com