You are here: Home » Fashion » Festival gympen en laarzen

Festival gympen en laarzen

geschreven door Constance

Het is weer bijna Festival Season met Extrema Outdoor, Pinkpop, Lowlands, Concert at Sea, maar welke schoenen en/of laarzen kan dan je het beste dragen? (Want je killer heels kan je echt beter thuis laten.)

Je weeet dat nette witte sneakers een no-go zijn tijdens een (regenachtig) festival. Daarom hebben deze vintage leren gympen van Bugatti al een gedragen look gekregen, in de kleuren van roze- of groenstoepkrijt, zwart of wit. En verder zijn de zolen al vuil gepoetst.

Ben je meer een laarzen type dan kan je ook bij Steve Madden zeer goed terecht. Ik heb jullie in maart al gemeld dat ik hele mooie regenlaarzen in New York van Steve Madden had gescoord, lees dat artikel hier. En ‘mijn’ Steve Madden laars is nu ook gewoon in Nederland te koop. Hij is er in het zwart, legergroen, rood en blauw en door de gespen en de rode rits is ie extra bijzonder. (En ze lopen ook bijzonder goed en je krijgt geen last van natte en kleffe voeten in nat gras, weet ik uit eigen ervaring.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com