You are here: Home » Gadgets » Gadget Test: Jabra FREEWAY

Gadget Test: Jabra FREEWAY

geschreven door Constance

Zoals jullie vorige maand al hebben kunnen lezen, heeft Jabra met 2 Bluetooth producten de Red Dot Design Award gewonnen, en een van deze producten is de Jabra FREEWAY.

Ik heb de FREEWAY thuis gekregen zodat ik hem kan testen en het 1e wat me opviel was bijzondere design van deze Bluetooth Speaker. Hij ziet eruit als een zwart ‘doosje’ dat je, heel makkelijk, aan je zonneklep kunt vastmaken. Verder zit er in de doos een micro USB oplader en een losse stekker, zodat je de FREEWAY ook in de auto kunt opladen in de sigarettenoplader. Als je de FREEWAY aan doet wordt gelijk gevraagd of je je mobiele telefoon wilt paren (hij kan 2 verschillende telefoons paren) en als je je auto instapt wordt de bewegingssensor geactiveerd en wordt er gelijk verbinding met je telefoon gemaakt. En als je uitstapt schakelt de Jabra FREEWAY zichzelf ook weer uit. Je kunt dmv. je stem de FREEWAY bedienen. Als je gebeld wordt en je wilt de oproep beantwoorden dan zeg je: Answer en als je het gesprek niet wilt voeren dan zeg je: Ignore.  (Je kunt dit ook doen dmv. de Answer knop op het apparaat.) Tevens hoor je wie jou probeert te bereiken. (De namen van de personen die je bellen worden wel met een Amerikaans accent uitgesproken en dat is af en toe erg komisch om naar te luisteren.)

Als jezelf wilt bellen druk je op de knop ‘Answer’ en dan hoor je ‘Say a command’. Je kunt dan kiezen voor ‘redial’ en dan wordt het laatst gebelde nummer automatisch teruggebeld. Bij ‘Call Back’ wordt het nummer van laatste binnengekomen gesprek gebeld. Verder kan je ook je FM-autoradio afspelen dmv. de 3 speakers en virtual surround en dat klinkt reuze helder en duidelijk. Ik heb de Jabra Freeway getest in een erg lawaaierige auto (Landrover Defender) en bij de meeste Bluetooth Speakers kan je het gesprek heel erg slecht volgen in deze auto, maar de FREEWAY blijft luid en duidelijk verstaanbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com