You are here: Home » Gadget nieuws » Speciale hardloopsokken

Speciale hardloopsokken

geschreven door Constance

Ben je een (fanatieke) hardloper? Dan moet je Wondersok van X-Socks aanschaffen want deze compressiesok maakt het hardlopen gemakkelijker.

In het begin zag het er nogal vreemd uit, maar nu zie je steeds meer lopers met de X-Socks hardloopkousen. Hoe werken deze speciale sokken? De sokken oefenen een geleidelijke druk op je voeten en je onderbenen uit waardoor je bloed sneller stroomt. Hierdoor wordt de opname van voedingsstoffen versnelt, de druk op hart en bloedvaten verlicht en wordt de hartslag verlaagt. Hierdoor krijg je meer energie en een beter uithoudingsvermogen.  En hierdoor zijn ze voor iedereen geschikt, van recreatieloper t/m de marathon-addict. X-Socks heeft naast deze hardloopsokken ook nog speciale sokken voor oa. golf, mountainbiken of als je gaat trekken. En voor vrouwen is er zelfs een speciale lijn die perfect is voor de smallere vrouwenvoet en hierdoor heb je geen last meer van kreukels, irritatie of drukpunten.

Dit zijn de verschillende modellen: X-Socks Run Energizer – Heeft onder meer een teenbeschermer, achillespeesbeschermer en een anatomisch gevormd voetbed. X-Socks Speed Metal Energizer – Het Xitanit garen reflecteert externe hitte en zorgt voor een koele sok aan de buitenkant en een optimaal voetklimaat aan de binnenkant. X-Socks Running Speed One – Special ontworpen om de schokken op te vangen tijdens een krachtige sprint.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com