You are here: Home » Gadgets » Hippe luiertassen

Hippe luiertassen

geschreven door Constance

Zoek je een hippe luiertas, zonder dat deze er ook zo uit ziet?

De luiertas voor celebrity mamma’s en pappa’s is de Storksak. Angelina Jolie, Matt Damon, Brat Pitt, Jessica Alba en Katie Holmes zijn al fan! De Storksak tassen worden gemaakt van luxe materialen (leer, satijn of canvas) en hebben allerlei handige vakken en natuurlijk een opvouwbaar matje en een thermosvak voor een flesje. Maar je kunt ook nog gewoon je laptop en je mobieltje kwijt. Maw. als je kinderen uit je luierfase zijn kan je de Storksak ook nog gewoon blijven gebruiken. Er zijn ook 2 modellen speciaal voor de mannen ontwikkeld, maar deze kunnen natuurlijk ook prima door de dames gedragen worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com