You are here: Home » Green gadgets » Camelbag drinkfles

Camelbag drinkfles

geschreven door Constance

We weten het allemaal: water drinken is goed voor je. Altijd en overal.

De Camelbak Better Bottle kan je hierbij helpen. Want deze drinkfles is lekvrij dankzij de Big Bite Valve (het bijtventiel), je kunt hem gemakkelijk vast klikken en je kunt hem aan 1 vinger vasthouden. Door de Quick Flip sluiting sluit het drinktuitje heel gemakkelijk en de universele dop past ook op de meeste andere drinkflessen of bidons. Verder heeft de Better Bottle een maatverdeling, en dat is ideaal bij het doseren van energiedrankjes en omdat ie transparant is kan je zien hoeveel water je al hebt gedronken. En je kunt je Camel Better Bottle gewoon in de vaatwasser stoppen, dus heel hygiënisch. De Better Bottle is er in 2 maten: 500 ml en 750 ml.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com