You are here: Home » Accessoires » Shopgids als iPhone app

Shopgids als iPhone app

geschreven door Constance

Wie herkent dit niet? Je loopt in een, voor jou, vreemde stad en je bent op zoek naar ‘jouw’ merken en winkels. Maar waar kun je die vinden?

Met de Shopgids.nl iPhone app is dit verleden tijd, want je krijgt alle informatie (binnen een straal van 500 meter tot 10 kilometer) te zien en dat niet alleen. Want tevens zie je of er speciale aanbiedingen (speciaal voor de Shopgids.nl app gebruikers) en waardebonnen van de winkels die aangesloten zijn bij Shopgids.nl. Verder kan je een persoonlijke shoppinggids maken en krijg je informatie over het adres, openingstijden en de online shop. Ook kan je winkels zoeken, een looproute naar de winkel maken en de belangrijkste informatie rondom een winkel raadplegen.  Je krijgt tevens toegang tot het laatste shopnieuws van de Shopgids.nl redactie. Ook zal op korte termijn een bekende fashion styliste haar wekelijkse shop recensies en tips delen via de app.  Momenteel bevat Shopgids.nl meer dan 7.000 winkels uit alle grote steden in Nederland, verdeeld over meer dan 50 shop categorieën. Je kunt deze app gratis downloaden in de iTunes winkel. (Maar ik wil, als Android gebruiker, graag weten of er binnenkort ook een app beschikbaar komt in Android Market.)

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Shopaholic: de leukste shop-tips en gadget-trends | ByTom 29 mei 2011 - 08:53

[…] Shopgids.nl: Waarschijnlijk heb je dit ook weleens meegemaakt: je gaat, gezellig met een vriend(in) shoppen in een, voor jou, onbekende stad en je weet niet waar je naar toe moet voor dat leuke boutiekje of die geweldige winkel waar je terecht kunt voor ‘jouw’ merken. Speciaal voor dit ‘probleem’ heeft Shopgids.nl een iPhone app ontwikkeld en hiermee wordt je keurig op pad gestuurd. Verder kan je gelijk met korting gaan winkelen want je krijgt ook allerlei kortingsbonnen en speciale Shopgids.nl aanbiedingen te zien op je mobieltje. […]

Reageer
Shopaholic: de leukste shop-tips en gadget-trends | ByTom 29 mei 2011 - 08:53

[…] Shopgids.nl: Waarschijnlijk heb je dit ook weleens meegemaakt: je gaat, gezellig met een vriend(in) shoppen in een, voor jou, onbekende stad en je weet niet waar je naar toe moet voor dat leuke boutiekje of die geweldige winkel waar je terecht kunt voor ‘jouw’ merken. Speciaal voor dit ‘probleem’ heeft Shopgids.nl een iPhone app ontwikkeld en hiermee wordt je keurig op pad gestuurd. Verder kan je gelijk met korting gaan winkelen want je krijgt ook allerlei kortingsbonnen en speciale Shopgids.nl aanbiedingen te zien op je mobieltje. […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com