You are here: Home » Beauty » Test: Zonnecapsules

Test: Zonnecapsules

geschreven door Constance

Iedereen weet dat een goede zonnecrème heel belangrijk is, tegen huidveroudering en verbranden. Maar er zijn ook heel veel mensen die, ondanks al die maatregelen, toch last krijgen van huidirritatie of alleen maar rood worden. En je wilt in de zomer toch wel een lekker bruin kleurtje krijgen.

Het merk Innéov heeft hiervoor 2 nieuwe producten ontwikkeld: nl. voedingsupplementen met Skin-Probiotic. De ene is er voor de lichte of zongevoelige huid en de andere voor de huid die gemakkelijk bruin wordt. De bedoeling van de Innéov bruiningcapsules Zongevoeligheid is het volgende: je huid wordt sneller bruin en minder gevoelig voor de zon, je weerstand wordt beter, je krijgt minder pigmentsvlekken en je huid veroudert minder snel. Je begint een kuur zonnecapsules voor de gevoelige/lichte huid 1 maand voordat je op vakantie gaat en je blijft dit ook tijdens je vakantie slikken (en natuurlijk blijf je gewoon ook zonnecrèmes gebruiken). Je zult sneller een mooie bruin kleur krijgen, zonder alle ongemakken zoals zonneallergie of een rode huid.

Bruin je, net als ik, heel gemakkelijk dan neem je de Innéov Intensieve Zon Antiox (2 tot 4 weken voordat je op vakantie gaat en ook tijdens je trip). Deze capsules maken melatonine aan en daardoor krijg je een mooiere, diepere bruine tint, en worden pigmentvlekjes minder en rimpels tegengegaan. Ook blijft je huid soepel en elastisch aanvoelen. (Natuurlijk wel gewoon blijven smeren.)

Verder zitten er in de Innéov anti-oxidanten (zoals de Indische kruisbes) en Skin-Probiotic (geeft bescherming bij blootstelling aan UV-straling). Je kunt Innéov kopen bij de apotheek.

Nu ben ik een enorme zonaanbidster en lig regelmatig in de zon, met natuurlijk een hoge factor en onder de parasol tussen 11.00 & 15.00 uur, maar ik ben wel heel nieuwsgierig of Innéov inderdaad werkt. Daarom krijg ik een testpakket thuis gestuurd zodat ik Innéov Intensieve Zon Antiox kan proberen. Dus binnenkort meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com