You are here: Home » Shoppen » Bonnenboek voor Vrouwen

Bonnenboek voor Vrouwen

geschreven door Constance

Er komt binnenkort (vanaf 11 april as. in het Nederlands en in het Engels) een nieuw Snor boek aan: het Bonnenboek voor Vrouwen want (liefdes-)relaties zijn soms ingewikkelde economieën. Onuitgesproken verwachtingen en goedmakertjes worden vaak een onoverzichtelijke brij.

Maar als je het, door de Zweedse Sandra Isaksson geïllustreerde ‘Bonnenboek voor Vrouwen’ zijn subtiele hints niet meer nodig. Een ontbijtje op bed, een lekker kopje koffie ’s ochtends, een gezellig dagje uit. Je deelt een tegoedbon uit aan wie en wanneer je maar wilt want liefde is niet alleen kusjes geven, maar ook vuile onderbroeken oprapen of seks om het weer goed te maken.

Daarom is er nu dit boek vol tegoedbonnen voor elke gelegenheid. Om uit te delen en iets te doen voor de ander, of om uit te delen en daarmee op een charmante manier zeggen wat je wilt. Niet alleen in de liefde is dit bonnenboek een fantastisch, ook voor vriendschappen is het een goed idee. Geef je vriend een waarschuwingsbon ‘Als je nog één keer… , ga ik een avondje alleen stappen’, een ‘Bedankt voor je weet wel’ of een ‘Sorry dat ik je opzadel met mijn gestoorde familie’. Je schoonmoeder krijgt de ‘Bedankt voor de afwas’ en je vriendin: ‘Wat gezellig was het, volgende keer bij mij.’

Het boek is geïllustreerd door Sandra Isaksson, een Zweedse illustrator die in Groot-Brittanië woont. De teksten zijn van Sandra Isaksson zelf, in samenwerking met Uitgeverij Snor. Sandra Isaksson is – naast illustrator – ook ontwerper van haar eigen merk ISAK met accessoires als dienbladen, kopjes en beddengoed. Ook op deze artikelen prijken haar vrolijke en ontwapende illustraties en dit is haar 1e boek.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com