Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana
  • L.K.Bennett Wedding Collectie L.K.Bennett Wedding Collectie
  • Saucony Spring Summer collectie Saucony Spring Summer collectie
  • Lever oude schoenen in voor de Kledingbank Lever oude schoenen in voor de Kledingbank
shoppen

Nieuwe collectie Fred de la Bretonière

Dit voorjaar heeft de Nederlandse schoenenontwerper weer een nieuwe damescollectie schoenen en laarzen in de winkels liggen en dit geldt ook voor de Shabbies.

Fred de la Bretoniẽre gaat dit jaar iets heel nieuws en anders doen;  zo kiest hij voor nieuwe technieken en andere materialen. De FRED Collectie heeft een aantal nieuwe modellen en materiaalcombinaties in oa. wit en pastels (room, pink, nude en aardetinten). Er zijn klassieke pumps, sandalen en laarsjes met wikkels en gedraaide vormen. Ook zijn er bootschoene, espadrilles, ballerina’s en sneakers met een vintage look. Ook in de GOLDIES lijn komt vintage terug, zoals je al kunt zien aan de kleuren (zand, olifantgrijs, kastanje, zwart en kiezel). De BRETONS hebben bijzondere combinatie’s: geolied linnen met de look van de pukkeltas, zacht leer met een vintage finish en in de kleuren wit, off white, zand en kiezel met army green.

De Shabbies hebben dit seizoen als thema ‘Workwear Blues’ waarbij de nadruk ligt op de finish van materialen en het bewerken van de zool of schacht. Er zijn Shabbies in veel verschillende hoogtes en het aanbod in zolen en hakken is groter dan ooit. Shabbies zijn er nu met een outdoor look, speciale zoolbewerkingen en wax- of poetseffecten. Daarnaast wordt de collectie uitgereid met Shabbies slippers en Shabbies clogs en zijn er Shabbies tassen ontwikkeld.

Natuurlijke materialen en de nonchalant afgesneden afwerking blijven de rode draad in de collectie. Daarbij zorgen de ruige en soepele materialen en de verschillende zolen en hakken steeds voor een andere uitstraling.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?