Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test: The Voice Zing & Coach spel Test: The Voice Zing & Coach spel
  • Nieuwe Nintendo 3DS XL games, speciaal voor vrouwen Nieuwe Nintendo 3DS XL games, speciaal voor vrouwen
  • Goedkope spelcomputer bij Wibra Goedkope spelcomputer bij Wibra
  • Nintendo introduceert fashion game Nintendo introduceert fashion game
  • Mail & Win; Twister Dance Mail & Win; Twister Dance
  • Spelletjes doen op je iPad Spelletjes doen op je iPad
ladygadgets

Barbie iPad app.

Volgens mij heeft Barbie zo’n beetje alle beroepen ter wereld al gehad, van verpleegster tot dierenarts, van stewardess tot astronaut: je kunt het zo gek niet bedenken.

Met de iPad app ‘Barbie I can be’ kunnen meisjes (of jijzelf) als Barbie een pizzabakker, banketbakker of dierenverzorger worden. Als pizzabakker moet je in de pizzeria deeg uitrollen, saus & kaas op de pizza leggen en daarna kan je je eigen pizza helemaal volgooien met allerlei toppings. In de bakkerij kan je, dmv. je iPad, een cake bakken, en dat doe je dmv. een cakevorm, beslag en daarna ga je aan de slag met room en andere lekkere dingen. In de dierenwinkel moet de dierenverzorgster een hondje helpen, dmv. het kammen van de hond, vlooien verwijderen en moet je verband aanleggen. Als je klaar bent met spelen, krijg je een diploma en kan je ook gouden sterren verdienen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?