You are here: Home » iPad » Barbie iPad app.

Barbie iPad app.

geschreven door Constance

Volgens mij heeft Barbie zo’n beetje alle beroepen ter wereld al gehad, van verpleegster tot dierenarts, van stewardess tot astronaut: je kunt het zo gek niet bedenken.

Met de iPad app ‘Barbie I can be’ kunnen meisjes (of jijzelf) als Barbie een pizzabakker, banketbakker of dierenverzorger worden. Als pizzabakker moet je in de pizzeria deeg uitrollen, saus & kaas op de pizza leggen en daarna kan je je eigen pizza helemaal volgooien met allerlei toppings. In de bakkerij kan je, dmv. je iPad, een cake bakken, en dat doe je dmv. een cakevorm, beslag en daarna ga je aan de slag met room en andere lekkere dingen. In de dierenwinkel moet de dierenverzorgster een hondje helpen, dmv. het kammen van de hond, vlooien verwijderen en moet je verband aanleggen. Als je klaar bent met spelen, krijg je een diploma en kan je ook gouden sterren verdienen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com