You are here: Home » Home gadgets » Stoomwisser van Aldi

Stoomwisser van Aldi

geschreven door Constance

Vandaag is er een super apparaat in de verkoop gegaan bij de Aldi, nl. een stoomwisser speciaal voor de vloer.

Zoals jullie weten heb ik vorig jaar een stoomstoofzuiger getest van LG en toen heb ik voor het eerst gezien wat stoom kan doen voor je tegelvloer (en andere harde vloeren). Zojuist ben ik thuis gekomen (want ik wilde deze stoomwisser hebben) van een bezoek aan de Aldi en heb gelijk de wisser in elkaar gezet. (Wat een super simpel werkje is.) Je kunt elk type dweil op het stoomstuk vastmaken (er zit 1 dweil bij), je vult de voet en na 3 minuten opwarmen kan je 15 minuten je vloer met stoom schoonmaken. Als ie dan leeg is, of je bent gewoon nog niet klaar, dan vul je hem gewoon bij en kan je weer verder. Nu heb ik in mijn huiskamer dus een tegelvloer, maar hij is natuurlijk ook ideaal voor het hygienisch schoonmaken van je toilet- en badkamervloer en dat voor maar slechts euro 39,99!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com