You are here: Home » Audio & video » Hoes voor kleine HD-videocamera

Hoes voor kleine HD-videocamera

geschreven door Constance

De draagbare HD-cam-/videocorder (zoals de Flip Mino of de Sony bloggie) is dé nieuwe must have voor gadget geeks en videofanaten. Daarom presenteert Case Logic zijn UNZB-3 tas.

Dit accessoire, gemaakt van waterdicht, beschermend maar licht neopreen, is ontworpen voor de nieuwste draagbare camcorders en biedt naast zijn stijlvolle en strakke design, ook schokken op en beschermt tegen krassen op je scherm en gaat ie heel gemakkelijk overal mee naar toe. Dankzij de UNZB-3 hoes (roze of zwart), speciaal voor de nieuwste modellen camcorders, kun jij je favoriete gadget beschermen en op elk ogenblik video’s posten op Youtube en Facebook!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com