Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman
  • Y-Ply relax krukje Y-Ply relax krukje
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
shoppen

American Express Green Card

Meer dan 50 jaar na haar debuut in de Verenigde Staten introduceert American Express opnieuw de bekende Green Card in Nederland. De voordelen van de nieuwe Green Card maken het reizen nog aantrekkelijker. Bezitters van deze Kaart hebben wereldwijd toegang tot 600 airport lounges en de Travel Navigator (MyAmexApp) geeft hen de beste travel apps voor de iPhone.

Met de nieuwe Green Card campagne richt American Express zich op een doelgroep tussen de 30 en 45 jaar die regelmatig reist – 3 tot 4 keer per jaar – zowel zakelijk als privé en zoekt plezier, inspiratie, flexibiliteit en vrijheid terwijl zij ook rust en veiligheid tijdens hun reis op prijs stellen. De nieuwe Green Card biedt de leden een uitgebreide reeks aanvullende voordelen waaronder een loyalty programma met dubbele membership rewards in het buitenland, korting op parkeerfaciliteiten bij luchthavens, een priority pass die toegang geeft tot 600 airport lounges wereldwijd en de exclusieve MyAmexApp met de beste travel i-apps voor de i-phone. Daarnaast biedt American Express zeer goede klantenservice, een 24 uurs service bij vervanging van de Kaart en een verzekering voor alle aankopen gedaan met de Kaart.