You are here: Home » Shoppen » Mail & Win: Atkins dieet

Mail & Win: Atkins dieet

geschreven door Constance

Een tijdje terug heb ik al aandacht besteed aan het allernieuwste Atkins dieetboek: ‘Voel je goed met het nieuwe Atkins-dieet!’

Nu mag ik, namens Atkins, 5 Atkins dieetpakketten, met daarin natuurlijk het Atkins dieetboek, maar ook de shakes, repen, broodjes, crackers en broodmeel, weggeven. (Het totale Atkins dieetpakket heeft een waarde van euro 330,- per stuk!)

Wat moet je doen om dit geweldige dieet-pakket te winnen? Geef, voor 31 december as., antwoord op de volgende vraag: Hoeveel verschillende soorten repen heeft Atkins in het assortiment zitten? (Hint: je vind het antwoord op de website van Atkins.com.)

Mail je antwoord (incl. je naam en adresgegevens), ovv. Atkins dieetpakket, naar: shoppen.blogo.nl@gmail.com en wie weet ben jij de winnaar/winnares en kan jij 2011 ‘in shape’ beginnen. (De winnaar krijgt automatisch bericht, maar lees voordat je instuurt aub. even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com