Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Gadget Test; Tivoli Audio iSongbook Gadget Test; Tivoli Audio iSongbook
  • Gadget Test: Sound Platform van Soundfreaq Gadget Test: Sound Platform van Soundfreaq
  • Jabra Smartphone headset, HALO2 Jabra Smartphone headset, HALO2
  • Internetradio Internetradio
  • Nieuwe headset van Conceptronic Nieuwe headset van Conceptronic
  • Sony lanceert iPod/iPhone speakerdock Sony lanceert iPod/iPhone speakerdock
ladygadgets

Stereo/audio dock voor iPad

Altec Lansing introduceert de Octiv 450, een stijlvol, compact vormgegeven audio-dock voor de iPad. De Octiv 450 is geoptimaliseerd voor stereo/audio en voor het weergeven van stemgeluid om filmdialogen te versterken. Dankzij de roterende standaard is de iPad zowel staand als liggend te gebruiken. Bovendien is hij te kantelen voor de beste kijkhoek.

De Octiv 450 werkt zowel met de iPad als iPhone en iPod. Het audio dock laadt de apparaten automatisch op zodra ze zijn verbonden. Dankzij een 3,5 mm audioaansluiting is ook andere draagbare muziekapparatuur te gebruiken. Het audio-dock wordt geleverd met een afstandsbediening. Altec Lansing maakt bij al zijn producten gebruik van de AudioAlignment technologie. Deze zorgt ervoor dat alle onderdelen, zoals de speakers, elektronica en behuizing, op elkaar zijn afgestemd om het beste, meest natuurlijke geluid te realiseren. Hierdoor is zelfs bij vol volume geen vervorming.

De Altec Lansing Octiv 450 heeft onlangs de Innovations Design and Engineering Award gewonnen van de Consumer Electronics Association. De prijs ging naar het audio-dock vanwege de productkwaliteit, het design, gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?