You are here: Home » Ladygadgets » Stereo/audio dock voor iPad

Stereo/audio dock voor iPad

geschreven door Constance

Altec Lansing introduceert de Octiv 450, een stijlvol, compact vormgegeven audio-dock voor de iPad. De Octiv 450 is geoptimaliseerd voor stereo/audio en voor het weergeven van stemgeluid om filmdialogen te versterken. Dankzij de roterende standaard is de iPad zowel staand als liggend te gebruiken. Bovendien is hij te kantelen voor de beste kijkhoek.

De Octiv 450 werkt zowel met de iPad als iPhone en iPod. Het audio dock laadt de apparaten automatisch op zodra ze zijn verbonden. Dankzij een 3,5 mm audioaansluiting is ook andere draagbare muziekapparatuur te gebruiken. Het audio-dock wordt geleverd met een afstandsbediening. Altec Lansing maakt bij al zijn producten gebruik van de AudioAlignment technologie. Deze zorgt ervoor dat alle onderdelen, zoals de speakers, elektronica en behuizing, op elkaar zijn afgestemd om het beste, meest natuurlijke geluid te realiseren. Hierdoor is zelfs bij vol volume geen vervorming.

De Altec Lansing Octiv 450 heeft onlangs de Innovations Design and Engineering Award gewonnen van de Consumer Electronics Association. De prijs ging naar het audio-dock vanwege de productkwaliteit, het design, gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Stereo/audio dock voor iPad – Ladygadgets – Ladygadgets.Blogo.nl | Web Mirror 5 december 2010 - 11:18

[…] See the original post here: Stereo/audio dock voor iPad – Ladygadgets – Ladygadgets.Blogo.nl […]

Reageer
Stereo/audio dock voor iPad – Ladygadgets – Ladygadgets.Blogo.nl | Web Mirror 5 december 2010 - 11:18

[…] See the original post here: Stereo/audio dock voor iPad – Ladygadgets – Ladygadgets.Blogo.nl […]

Reageer
Tweets die vermelden Stereo/audio dock voor iPad - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 5 december 2010 - 11:21

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door iPad Tweets , Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Stereo/audio dock voor iPad: Altec Lansing introduceert de Octiv 450, een stijlvol, compact vormgegeven audio-d… http://bit.ly/f9jjQQ […]

Reageer
Tweets die vermelden Stereo/audio dock voor iPad - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 5 december 2010 - 11:21

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door iPad Tweets , Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Stereo/audio dock voor iPad: Altec Lansing introduceert de Octiv 450, een stijlvol, compact vormgegeven audio-d… http://bit.ly/f9jjQQ […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com