You are here: Home » Computers, desktops, laptops » LaCie Starck Mobile USB 3.0

LaCie Starck Mobile USB 3.0

geschreven door Constance

LaCie introduceert de nieuwste toevoeging aan zijn USB 3.0-portfolio: de LaCie Starck Mobile USB 3.0. Hierin komen de snelste interface van het moment en een bekroond design van Philippe Starck samen.

De Starck Mobile USB 3.0 bereikt snelheden die tot tien keer sneller zijn dan USB 2.0 en is hiermee ideaal voor technologieliefhebbers die ook vanuit esthetisch oogpunt het beste willen. Het waarborgen van connectiviteit is geen probleem, aangezien de LaCie Starck Mobile USB 3.0 ook geschikt is voor USB 2.0. Zo sluiten gebruikers het apparaat eenvoudig aan op elke pc of Mac voor een naadloze plug & play-ervaring.

De LaCie Starck Mobile USB 3.0 heeft een robuuste aluminium behuizing van slechts 2 mm dik. Het apparaat is hiermee een van de meest solide harde schijven die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Het aluminium biedt bescherming tegen valpartijen en andere ongelukjes, heeft een verbeterde warmteafvoer en is volledig te recyclen. De LaCie Starck Mobile USB 3.0 wordt geleverd met de LaCie-softwaresuite die bestaat uit een automatische back-upvoorziening voor pc en Mac plus 10 GB aan online opslag bij Wuala. Hierdoor is dit de ideale opslagoplossing voor volledige collecties muziek-, foto- en videobestanden. De LaCie Starck Mobile USB 3.0 met een capaciteit van 500 GB is verkrijgbaar via de LaCie Online Store, LaCie Corner, LaCie Resellers+ en LaCie Storage Partner vanaf een adviesprijs van 109,90 euro incl. btw.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com