Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
shoppen

Je eigen Magazine

Heb je altijd al eens op de voorkant voor een tijdschrift willen staan of ken je iemand die dat heel graag wil?

Dat kan nu bij Funny Magazine. Funny Magazine is een ‘over the top’ glossy waarin je je vriend een hoofdrol kan laten spelen. Dus een erg leuk idee als Sinterklaas-, Kerst- of verjaardagscadeau. En ook perfect voor de man die alles al heeft en 1 ding is zeker; een Funny Magazine heeft nog niemand! Het is lekker leesvoer en weer eens wat anders dan de Quote, LINDA, Glamour, Viva, Autoweek, Playboy, Jackie of Elle! Funny Magazines bevatten naast een unieke persoonlijke cover tevens uitgebreide redactionele artikelen, een shopping page en zelfs volledig gepersonaliseerde advertentiepagina’s. De magazines zien eruit als een echte glossy met een omvang van 16 gepersonaliseerde pagina’s. Ik heb zelf ook een code ontvangen dus ik ga aan de slag met het maken van een Funny Magazine voor Testman. Dus wordt vervolgd……