Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
shoppen

Je eigen Magazine

Heb je altijd al eens op de voorkant voor een tijdschrift willen staan of ken je iemand die dat heel graag wil?

Dat kan nu bij Funny Magazine. Funny Magazine is een ‘over the top’ glossy waarin je je vriend een hoofdrol kan laten spelen. Dus een erg leuk idee als Sinterklaas-, Kerst- of verjaardagscadeau. En ook perfect voor de man die alles al heeft en 1 ding is zeker; een Funny Magazine heeft nog niemand! Het is lekker leesvoer en weer eens wat anders dan de Quote, LINDA, Glamour, Viva, Autoweek, Playboy, Jackie of Elle! Funny Magazines bevatten naast een unieke persoonlijke cover tevens uitgebreide redactionele artikelen, een shopping page en zelfs volledig gepersonaliseerde advertentiepagina’s. De magazines zien eruit als een echte glossy met een omvang van 16 gepersonaliseerde pagina’s. Ik heb zelf ook een code ontvangen dus ik ga aan de slag met het maken van een Funny Magazine voor Testman. Dus wordt vervolgd……

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?