You are here: Home » Gadgets » Je eigen Magazine

Je eigen Magazine

geschreven door Constance

Heb je altijd al eens op de voorkant voor een tijdschrift willen staan of ken je iemand die dat heel graag wil?

Dat kan nu bij Funny Magazine. Funny Magazine is een ‘over the top’ glossy waarin je je vriend een hoofdrol kan laten spelen. Dus een erg leuk idee als Sinterklaas-, Kerst- of verjaardagscadeau. En ook perfect voor de man die alles al heeft en 1 ding is zeker; een Funny Magazine heeft nog niemand! Het is lekker leesvoer en weer eens wat anders dan de Quote, LINDA, Glamour, Viva, Autoweek, Playboy, Jackie of Elle! Funny Magazines bevatten naast een unieke persoonlijke cover tevens uitgebreide redactionele artikelen, een shopping page en zelfs volledig gepersonaliseerde advertentiepagina’s. De magazines zien eruit als een echte glossy met een omvang van 16 gepersonaliseerde pagina’s. Ik heb zelf ook een code ontvangen dus ik ga aan de slag met het maken van een Funny Magazine voor Testman. Dus wordt vervolgd……

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Constance 12 oktober 2011 - 18:09

UPDATE; ik heb intussen een Jabra SUPREME Bluetooth headset thuis gekregen en ik heb de SUPREME aan Testman gegeven voor een test. En hij is razend enthousiast, zeker omdat je de headset heel gemakkelijk aan en uit zet, door het handeltje in te klappen. Verder is een gesprek heel duidelijk en helder, zelfs in onze gehorige LandRover Defender. En ook deze headset was heel gemakkelijk te koppelen aan als onze Smartphones.

Reageer
Constance 12 oktober 2011 - 18:09

UPDATE; ik heb intussen een Jabra SUPREME Bluetooth headset thuis gekregen en ik heb de SUPREME aan Testman gegeven voor een test. En hij is razend enthousiast, zeker omdat je de headset heel gemakkelijk aan en uit zet, door het handeltje in te klappen. Verder is een gesprek heel duidelijk en helder, zelfs in onze gehorige LandRover Defender. En ook deze headset was heel gemakkelijk te koppelen aan als onze Smartphones.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com