You are here: Home » Columns » Ladies Night in Intratuin Drachten

Ladies Night in Intratuin Drachten

geschreven door Constance

 

Op 17 november wordt voor de 2e keer bij Intratuin Drachten Ladies Night gehouden. Vorig jaar was het een groot succes daarom dit jaar een nieuw vervolg! Ik ben dus benieuwd wat het dit jaar gaat brengen. Ik stond er toen voor de eerste keer.

Zo stond ik vorig jaar nog min of meer via de zijlijn toe te kijken, deze keer stort ik mij er volledig in. Door middel van flyers: men maakt kans op een uur gratis interieuradvies aan huis, stylingtips tijdens de avond, maar ook de vierkante meters die ik deze avond tot mijn beschikking heb wil ik goed benutten.

Dat betekend een hoop denkwerk. Wat vinden de bezoekers (vooral dames) leuk en interessant om te horen en te zien.

Maar ook hoe kan het een beetje anders dan anders. Naast de stylingtips op de avond staan er op een mooi karpet een prachtig organisch gevormde eettafel en een hoogglans zwarte roomdivider van Esprit Devine by Trendhopper.Met daarin en op allerlei bijzondere accessoires welke ook te koop zijn.

Wat nog meer? Een tipje van de sluier:

Onder andere een design wandkapstokje deBug van Hans Daalder. En er zijn ook een aantal Spooney’s aanwezig. En wat dat is kijk maar op de site! 

En er valt nog veel meer moois te zien en te koop van bedrijven en kunstenaars op die avond.

Wie weet tot ziens bij Intratuin!

Leonora Keegstra Interieurtipgever Friesland

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com