Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
  • Philips Slowjuicer Philips Slowjuicer
  • Philips Sonicare AirFloss Ultra Philips Sonicare AirFloss Ultra
ladygadgets

Philips Wake-up Light

Dat licht op heel veel manieren te gebruiken is heb ik zelf al op een aantal manieren ondervonden: de speciale anti-jetlag lamp van de Litebook Elite, de Tända anti-rimpellamp en natuurlijk ook de Philips Lumea flitsontharingslamp.

Nu heeft Philips al een aantal jaren het Wake-up Light (in verschillende variaties) in haar assortiment en zij hebben deze winter de inwoners van Spitsbergen (Longyearbyen) een Wake-up Light gegeven aangezien zij 4 maanden in complete duisternis moeten doorbrengen en dat heeft toch een behoorlijk effect op je lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Want als je minder licht hebt, word je eerder moe en prikkelbaar, heb je minder energie en moeite om wakker te worden. Dus kan je je voorstellen dat je bij totaal geen licht (in januari hebben de inwoners van Spitsbergen nul uren daglicht) echt een beetje hangerig  en vervelend gaat voelen. En je kunt het onderzoek Wake up the Town zelf ook bekijken via de speciale website of Facebook.

Mocht je moeite hebben met opstaan, omdat ook wij te maken krijgen met langere nachten en kortere dagen, dan kan je natuurlijk ook een Philips Wake-up Light aanschaffen. Er zijn 4 verschillende Wake-up Lights te koop, waarvan er 1 zelf een iPod/iPhone dockingstation heeft.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?