You are here: Home » Home gadgets » Philips Wake-up Light

Philips Wake-up Light

geschreven door Constance

Dat licht op heel veel manieren te gebruiken is heb ik zelf al op een aantal manieren ondervonden: de speciale anti-jetlag lamp van de Litebook Elite, de Tända anti-rimpellamp en natuurlijk ook de Philips Lumea flitsontharingslamp.

Nu heeft Philips al een aantal jaren het Wake-up Light (in verschillende variaties) in haar assortiment en zij hebben deze winter de inwoners van Spitsbergen (Longyearbyen) een Wake-up Light gegeven aangezien zij 4 maanden in complete duisternis moeten doorbrengen en dat heeft toch een behoorlijk effect op je lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Want als je minder licht hebt, word je eerder moe en prikkelbaar, heb je minder energie en moeite om wakker te worden. Dus kan je je voorstellen dat je bij totaal geen licht (in januari hebben de inwoners van Spitsbergen nul uren daglicht) echt een beetje hangerig  en vervelend gaat voelen. En je kunt het onderzoek Wake up the Town zelf ook bekijken via de speciale website of Facebook.

Mocht je moeite hebben met opstaan, omdat ook wij te maken krijgen met langere nachten en kortere dagen, dan kan je natuurlijk ook een Philips Wake-up Light aanschaffen. Er zijn 4 verschillende Wake-up Lights te koop, waarvan er 1 zelf een iPod/iPhone dockingstation heeft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com