You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Samsung lanceert nieuwe notebooks en netbooks

Samsung lanceert nieuwe notebooks en netbooks

geschreven door Constance

Niet alleen wordt aankomende dinsdag de Parrot AR. Drone gelanceerd, ook Samsung komt een nieuwe serie laptops en netbooks en ook hier ben ik, namens Ladygadgets.blogo.nl, bij.

Samsung gaat 2 verschillende lijnen introduceren, de SF serie bestaat uit stijlvolle notebooks die krachtig en energiezuinig zijn en de NF serie die bestaat uit netbooks speciaal geschikt voor multimedia. De SF en de NF series zien er ook nog eens heel mooi uit en dat komt door het unieke, gestroomlijnde design. De SF notebooks hebben een gladde, glanzende buitenkant (ivoorkleurig) met een matzwarte binnenkant. De SF310 heeft een beeldscherm van 13,3 inch en de SF510 van 15,6 inch. Je kunt heel zuinig met je batterij omgaan want voor een langere werktijd kan je gebruikmaken van de interne grafische Intel processor en als je eenHD-video gaat bekijken of je gaat gamen dan wordt er automatisch omgeschakeld naar de grafische VIDIA-kaart. De eersteklas lithium-polymeer batterij levert tot 7,5 uur energie (61Wh batterij). Samsung’s Express Charging Mode vermindert de tijd die nodig is voor het opladen van de batterij tot 2 à 3 uur. Met Samsung’s Fast Start technologie kan je het notebook openen en binnen drie seconden aan de slag gaan. De SF notebooks brengen met één druk op de knop direct een draadloze verbinding tot stand. De combinatie van Fast Start en ‘one-touch wireless’ betekent dat je snel en efficiënt online bent en kunt werken.

De Samsung NF310 en 210 netbooks hebben hetzelfde design als de SF notebooks. Het heldere 10,1 inch HD LED-beeldscherm, icm. de nieuwe Intel® Atom™ N550 (Dual Core) processor, DDR3 geheugen en Windows 7, zorgen voor een netbook van een zeer hoog niveau. Het NF310 netbook laat je zelfs buiten genieten van HD films en afbeeldingen in hoge resolutie. Het NF210 netbook werkt met de 6 cell 8850mAh batterij tot 14 uur (met 6 cell 6600mAh tot 11 uur). Met Samsung Easy File Sharing kunnen de NF netbooks ook snel bestanden, beelden en muziek kopiëren of informatie met andere PC’s delen. Deze Easy File Sharing Solution maakt een eenvoudige ‘one click connectie’ mogelijk zonder netwerkinstellingen of toegang tot internet. Samsung AllShare laat je makkelijk video’s, foto’s en muziek zoeken, uitwisselen, aansturen en afspelen op je Samsung apparatuur die DLNA (Digital Living Network Alliance) gecertificeerd zijn, waaronder camera’s en mobiele telefoons. Samsung biedt standaard 2 jaar garantie op alle notebooks en 1 jaar op de batterij.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Tweets die vermelden Samsung lanceert nieuwe notebooks en netbooks - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 29 oktober 2010 - 12:57

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door LAPPARTS, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Samsung lanceert nieuwe notebooks en netbooks: Niet alleen wordt aankomende dinsdag de Parrot AR. Drone gelanceerd… http://bit.ly/aRwJko […]

Reageer
Tweets die vermelden Samsung lanceert nieuwe notebooks en netbooks - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 29 oktober 2010 - 12:57

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door LAPPARTS, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Samsung lanceert nieuwe notebooks en netbooks: Niet alleen wordt aankomende dinsdag de Parrot AR. Drone gelanceerd… http://bit.ly/aRwJko […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com