You are here: Home » Gadgets » Lancering CinqCinq

Lancering CinqCinq

geschreven door Constance
roeiapparaat

Soms krijg ik uitnodigingen, om bij lanceringen van nieuwe producten aanwezig te zijn, die mij vreselijk nieuwsgierig maken want om wat voor lancering gaat het? (En tja, wij vrouwen zijn nu eenmaal nieuwsgierig.)

Dat gevoel kreeg ik ook toen ik de aankonding/uitnodiging binnen kreeg van CinqCinq First Edition.  Natuurlijk heb ik gelijk de website bekeken, maar daar kwam ik ook niet veel verder mee dus moet ik gewoon wachten tot de officiële lancering op 16 november as. en daar wordt ook de CinqCinq First Edition aan Leontien Borsato overhandigd.

Maar wat staat er nu in de uitnodiging vermeld? “CinqCinq introduceert een zinnenprikkelende en grensverleggende ervaring. CinqCinq is een verhaal, dat nog niet eerder is verteld. CinqCinq zegt oneindig veel meer zegt dan woorden. CinqCinq prikkelt alle zintuigen. CinqCinq is sensueel, sensitief en sensationeel. CinqCinq is een ontdekkingsreis. CinqCinq is passie in haar puurste vorm. CinqCinq is een mysterieus en ogenstrelend cadeau. CinqCinq geeft een authentiek gevoel van luxe. Edition 1 : verwacht het onverwachte.”

Op www.cinqcinq.nl kun je een pre-order plaatsen. Edition 1 is verkrijgbaar vanaf 5 november 2010 voor € 155. De eerste 55 pre-orders ontvangen een ‘piece of art’ by Daan Noppen. Na Edition 1 volgt elke  twee  maanden een nieuwe Edition. Daarnaast zijn er special editions verkrijgbaar zoals de Wedding Edition (€ 175), Valentine Edition (€ 175) en de Gentlemens Edition (gay) (€175).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com