Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days
  • Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Mail & win; Win een jurk van SRNDPTY Mail & win; Win een jurk van SRNDPTY
  • Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door
shoppen

Mail & Win: 2 GABS tassen

In navolging van de mail & win wedstrijd van eerder dit jaar (waarbij mijn mailbox compleet is overstelpt met goede en foute antwoorden), mag ik nu niet 1 maar zelfs 2 GABS tassen weggeven. (Met dank aan GABS.nl.)

Het zijn 2 verschillende GABS modellen maar allebei even leuk, handig en mooi. De 1e is een paars gewatteerde tas uit de bekende G3 collectie, maat large. De GABS G3 tassen zijn het ‘basis’model van alle GABS tassen en je kunt deze, dmv. de drukknoppen op 3 verschillende manieren gebruiken. Het 2e model is er eentje uit de vintagewintercollectie 2010/2011 en in de kleur okergeel en dit is een Bugabs tas. De Bugabs is een hobomodel.

Wat moet je doen om kans te maken op een van deze 2 GABS tassen? Geef dan antwoord op de vraag: Waaraan herken je een echte GABS tas? Mail je antwoord (en je naam en adresgegevens), voor 1 oktober as. naar shoppen.blogo.nl@gmail.com.  (De winnaars krijgen automatisch bericht.)  En lees voordat je instuurt aub. even onderstaande spelregels.

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?