Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
ladygadgets

Samsung Full-HD camcorder met schuine lens

Samsung lanceert met de HMX-T10 een Full-HD camcorder voorzien van een innovatieve lens die 20 graden is gekanteld. Hierdoor kun je extra makkelijk video-opnamen schieten, zonder je arm of pols te verdraaien.

De slanke HMX-T10 heeft een 2,7 inch LCD-touchscreen en is het mogelijk om tegelijkertijd stilstaande en bewegende beelden vast te leggen. De Samsung T10 is lekker compact, waardoor je hem makkeijk overal mee naar toe neemt.

De camcorder is uitgerust met Full HD-technologie, bovendien zorgt de optische beeldstabilisatie ervoor dat je opnames altijd ruisvrij zijn. Je kunt je video direct bekijken en bewerken op het 2,7 inch LCD-touchscreen.

De Samsung HMX-T10 is vanaf september verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 299,- incl. BTW.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?