You are here: Home » Audio & video » Samsung Full-HD camcorder met schuine lens

Samsung Full-HD camcorder met schuine lens

geschreven door Constance

Samsung lanceert met de HMX-T10 een Full-HD camcorder voorzien van een innovatieve lens die 20 graden is gekanteld. Hierdoor kun je extra makkelijk video-opnamen schieten, zonder je arm of pols te verdraaien.

De slanke HMX-T10 heeft een 2,7 inch LCD-touchscreen en is het mogelijk om tegelijkertijd stilstaande en bewegende beelden vast te leggen. De Samsung T10 is lekker compact, waardoor je hem makkeijk overal mee naar toe neemt.

De camcorder is uitgerust met Full HD-technologie, bovendien zorgt de optische beeldstabilisatie ervoor dat je opnames altijd ruisvrij zijn. Je kunt je video direct bekijken en bewerken op het 2,7 inch LCD-touchscreen.

De Samsung HMX-T10 is vanaf september verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 299,- incl. BTW.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com