Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
shoppen

Heropening Max Mara boutique in Den Haag

Ik heb het al eerder gemeld, afgelopen donderdag was de officiële heropening van de Max Mara boutique in Den Haag.

Nicola Maramotti, Director European Retail Development Max Mara, en de Italiaanse ambassadeur Franco Giordano verrichtten de officiële opening tijdens een cocktailreceptie. De nieuwe boutique met een oppervlakte van 260m² is ontworpen door befaamd Italiaans architectenbureau Duccio Grassi. In de winkel zijn natuurlijke materialen te vinden als hout – afkomstig uit een 19e eeuws Argentijns stadion – en steen. De boutique bestaat uit twee verdiepingen, die aan elkaar zijn verbonden door een trap van glas en steen. Door de materialen en de grote ramen is het interieur licht en ruimtelijk en komen de Max Mara collecties goed tot hun recht. In de vernieuwde Max Mara boutique worden verschillende Max Mara collecties aangeboden. Naast de lijnen Max Mara, Max Mara Elegante, Sportmax, ’S Max Mara en Weekend by Max Mara, is onder andere ook de accessoirecollectie Max Mara Accessoires te koop bij Max Mara Den Haag.

Tevens heb ik, namens shoppen.blogo.nl, Nicola Maramotti een aantal vragen mogen stellen over oa. het nieuwe winkelconcept en de verschillende Max Mara collections. Nicola Maramotti vertelde mij dat na Milaan, Knokke en Parijs nu de eer aan Den Haag is om het nieuwe winkelconcept te lanceren. En dat, binnen niet al te lange tijd, ook Amsterdam een totale make-over gaat krijgen.  Ook is door deze winkelformule Max Mara haar ‘oude’ imago totaal kwijt en is het duidelijk te zien dat Max Mara gedragen kan worden voor meiden vanaf 15 jaar (Sportmax) t/m dames van 40, 50, 60 en 70 jaar. Nicola Maramotti vertelde mij dat haar puberdochters ook al regelmatig haar Max Mara kashmier jas ‘lenen’ omdat het zo’n vreselijk mooi en tijdloos model is en door jong en oud gedragen kan worden en dat is de kracht van het merk Max Mara.

Benedenverdieping Max Mara winkel in Den Haag
Benedenverdieping Max Mara winkel in Den Haag

Ikzelf heb ook de grote collectie mogen bekijken en vooral de accessoires en mooie LBD zijn toch wel mijn favoriet. Den Haag, jullie hebben er een echte aanwinst bij!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?