You are here: Home » Events » De woonbeurs komt eraan!

De woonbeurs komt eraan!

geschreven door Constance

Het begint te kriebelen en de vakbladen staan er weer vol van. Een dagje naar de Woonbeurs Amsterdam is een feestje. Woontrends ontdekken, interieuradvies ontvangen en een lezing bijwonen in het Woontheater.

Kortom heb je plannen om te verhuizen? Ga je verbouwen? Kom dan naar de Woonbeurs om inspiratie op te doen. Negen dagen lang staan de woonprofessionals klaar om zoveel mogelijk informatie te geven.

Na jarenlange afwezigheid is dit jaar ook het Arsenaal van Jan des Bouvrie weer aanwezig. Jan des Bouvrie geeft op de openingsdag van de woonbeurs een lezing in het Woontheater.

Stap tevens in de wereld van de bekende woonbladen en neem een kijkje in de levensgrote huizen van VTwonen, Ariadne at Home, 101 Woonideeën, Eigen Huis & Interieur en More Than Classic. Elk huis biedt zijn eigen sfeer en stijl en zo kun je als bezoeker een goed idee krijgen naar welke woonstijl jouw voorkeur uitgaat.

 Het VT Wonen huis  zal bestaan uit een grote ruimte met volop intimiteit. Het zal een huis zijn waar je smane kunt leven én op jezelf kunt zijn.

 De Stijl? “Urban, bohemien, industrial”

 Het 101 Woonideeën huis is kleurrijk en vooral heel verrassend in dessins en items. Alles is in beweging. Een combinatie van duur design en kringloopvondsten. Verder veel zelfmaakideeén.

 Het Ariadne at Home huis is eigenzinnig en poëtisch, het doet denken aan een hoog pakhuis. Het kleurenpalet is blauw en wit. Dessins en prints van over de hele wereld worden op allerlei manieren toegepast.

En een grote verrassing dit jaar is het kinderhuisje!

 Het MTC huis is dit jaar ontworpen door “Stylist Frans Piek” en het wordt heel spectaculair. Er is gekozen om de verschillende vertrekken volledig in één kleur of volledig in één materiaalsoort in te richten. Tevens wordt de eigen MTC-keuken  onthuld.

 Het EH&I huis is gerelateerd aan de nieuwe Nederlandse film Loft. Het interieur van het penthouse waarin het verhaal zich afspeelt, heeft eigenlijk net zo’n groot aandeel in de film als de hoofdrolspelers zelf. De film gaat medio december in premiere maar het penthouse is dus al te bekijken op de woonbeurs.

Veel plezier!

Milou Visser , InterieurTipgever Flovoland

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com