You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Nieuwe iPod nano Multitouch

Nieuwe iPod nano Multitouch

geschreven door Constance

Sinds afgelopen weekend kan je de allernieuwste Apple iPod nano met Apple Multi-Touch kopen.

En nu kan je ook door je muziekcollectie bladeren door te tikken of te vegen over het scherm, of door je iPod te schudden voor een nieuw nummer.  De nieuwe Ipod nano is vierkant van model en is de helft kleiner en lichter dan haar voorganger en heeft een ingebouwde clip waardoor je je iPod nano aan je kleding kan vastmaken. En wat ikzelf altijd miste was een FM-radio, en eindelijk heeft Apple deze bij dit model iPod geïnstalleerd.  Verder zit er ook een handige stappenteller op, dus ideaal voor tijdens het sporten. Deze vierkante iPod is te koop in de kleuren zilver, grafiet, blauw, groen, oranje en roze.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com