You are here: Home » Gadgets » Transportfietsen van BEICK

Transportfietsen van BEICK

geschreven door Constance

Schreef ik een tijdje geleden nog dat ik, eindelijk, de ideale transportfiets had uitgekozen maar er is toch weer een nieuw model op mijn pad gekomen en deze is erg mooi en wederom te customizen en is er ook in het roze.

beick

BEICK fietsen zijn een combinatie van slim en eigentijds design en je kunt (van achter je laptop of pc) zelf je fiets samenstellen waardoor er meer dan 5 miljoen combinaties mogelijk zijn. En je krijgt bij BEICK 10 jaar garantie en een landelijke repartie- en onderhoudsservice aan huis.

Je gaat naar de site en daar bepaal jij het aantal versnellingen, remmen, type stuur, zadel, banden, evt. spatborden en de bagagedrager en dan ook nog de kleuren, accessoires (zoals manden en tassen) en motieven.

De prijs van je fiets wordt bepaald nav. je ontwerp, en er komt binnenkort een elektrisch model aan. Het frame is gemaakt van rvs aluminium en de naven zijn Shimano, de banden van Vredenstein en de zadels zijn van Selle Royal of Brooks maw. je koopt een goede, degelijke, betaalbare en vooral jouw eigen fiets.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com