You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » 22tracks komt met iPhone App

22tracks komt met iPhone App

geschreven door Constance

Online jukebox 22tracks.com heeft een aantal nieuwe ontwikkelingen aangekondigd (22tracks is een online jukebox waarop 22 gespecialiseerde dj’s uit Amsterdam door middel van een playlist hun 22 favoriete tracks delen met publiek).

22tracksHalf juni as. lanceert 22tracks de 22tracks iPhone App, welke gratis via de Apple Appstore te downloaden zal zijn. De iPhone App bevat dezelfde 22 genres als op de website en op basis van de foto’s van de bijbehorende dj’s kan men door deze genres navigeren. Met één druk op de knop zijn de tracks via de iTunes Store te downloaden. Door middel van de ingebouwde Twitter cliënt kun je via je iPhone je vrienden laten weten welke track zij zeker moeten beluisteren en help je tevens bij het promoten van de tracks.

In samenwerking met muziektelevisiezender Xite introduceert 22tracks in juni het nieuwe format „22videos‟. In dit wekelijkse tv-programma worden de 22 allernieuwste video’s getoond, welke vervolgens iedere week worden geüpdate met vijf nieuwe video’s. Middels de rode knop op de afstandsbediening kan men door de playlist scrollen en de geselecteerde video’s bekijken.

22tracks is een jukebox bestaande uit 22 playlists van 22 verschillende genres. Elke playlist is ingevuld met 22 tracks, geselecteerd door gespecialiseerde dj‟s uit Amsterdam. Naast de mogelijkheid om de tracks vrijblijvend te beluisteren, kunnen de tracks direct worden aangeschaft door op het bijbehorende winkelwagentje te klikken. Sociale promotie door de „Share on Twitter‟ functie levert een substantiële extra bijdrage aan de bekendmaking van deze nieuwe tracks en/of artiesten. Met de My22 optie is het mogelijk om een personalized playlist van je 22 favoriete tracks samen te stellen. De 22 playlists worden gedurende de week geüpdate met nieuwe tracks welke bovenaan worden toegevoegd, en oude tracks welke onderaan verwijderd worden. Hiermee biedt 22tracks een snel en accuraat overzicht van de nieuwste muziek en baant daarmee een weg tussen het enorme aanbod van muziek online. Experts selecteren de tracks die online gaan, waardoor kwaliteit gegarandeerd is en je volledig op de hoogte bent van nieuwe releases. 22tracks promoot hiermee nieuwe tracks en artiesten en geeft een boost aan de legale online verkoop van muziek. Eenvoud en toegankelijkheid zijn hierbij sleutelwoorden, er komt geen registratie aan te pas.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com