You are here: Home » Beauty » Vintage aftershave

Vintage aftershave

geschreven door Constance

In het kader van mijn MadMen tv-marathon van afgelopen week heb ik iets voor de heren, nl. een vintage aftershave, Fresh Up!

fresh up

Fresh Up is te gebruiken na nat of droog scheren en dat al ruim 70 jaar lang. (Hoezo retro?) Fresh Up was de 1e after shave in Nederland met het (destijds) zeer innovatieve en unieke deppersysteem. Nu komt Fresh Up komt een pre-shave die voor mannen die droog scheren ideaal is. Door de pre-shave gaan de baardharen rechtop en daardoor scheer je makkelijker en krijg je na afloop een zacht gladde huid. Voor natscheerders heeft Fresh Up een scheerschuim. De verzorgende formule bevat kalmerende bestanddelen die ontsmettend werken en huidirritaties voorkomen.

De prijzen van Fresh Up liggen tussen de euro 2,99 (scheerschuim) tot euro 8,49 (pre-shave & aftershave) dus een ideaal Vaderdagcadeau voor je eigen Don Drapper!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com